دربهای آسانسور در دو دسته درب های کابین و درب طبقات قرار میگیرند که از لحاظ نوع کارکرد دوباره به دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم میشوند. این دو مدل درب در نوع نیروی لازم برای باز و بسته شدن با یکدیگر متفاوت هستند. محل ورودی طبقات به کابین مکان قرارگیری درب آسانسور است که انواع آنها شامل درب آسانسور لولایی، سانترال یا از وسط بازشو، آکاردئونی و درب های تلسکوپی یا از یک طرف بازشو هستند. با توجه به نوع آسانسور و نوع کاربری آن و استاندارهای نصب آسانسور میتوان نوع و اندازه بازشوی درب را انتخاب کرد.
انواع مختلفی درب آسانسور در حال حاضر تولید میشود که بهترین درب آسانسور همان درب اتوماتیک است که در مدلهای لولایی، تلسکوپی و سانترال ساخته شده اند. استفاده از این دربها در ساخت آسانسور باعث خودکار باز و بسته شدن درب کابین و درب طبقات میشود. این درب های اتوماتیک را بیشتر در دو نوع تلسکوپی و سانترال طراحی و پیاده سازی میکنند. به طوری که در درب آسانسور تلسکوپی نحوه باز و بسته شدن درب فقط از یک سمت انجام میگیرد. همچنین درب های سانترال آسانسور از وسط باز شده و از کنارهها بسته میشوند.
درب های اتوماتیک از قسمتهای کنتانت، کفشک، سیل درب، لته ها و چهارچوب ساخته شده اند. این درب ها به عنوان بهترین درب آسانسور میتوانند از لحاظ ایمنی دستگاه آسانسور بسیار اهمیت دارند. همچنین برای نصب و طراحی آنها باید نهایت دقت را داشته و از افراد با تجربه استفاده کرد. هر یک از قطعات درب آسانسور باید بدون کوچکترین خطا یا اندازهگیری غلط نصب شوند؛ در غیر ای صورت طول عمر مفید درب ها کاهش یافته، خرابیهای مکرری پیش آمده و خسارتهای جانی و مالی بسیاری به وجود خواهد آمد.
قطعات به کار رفته در این درب های اتوماتیک باید بسیار با کیفیت باشد؛ زیرا اگر از قطعات نامرغوب در ساخت این درب ها استفاده گردد باعث کاهش عمر مفید درب ها شده و سبب ایجاد خرابی و استهلاک در سایر قطعات می شود. از این رو بهتر است برای خرید قطعات اصل و با کیفیت برای آسانسور به نمایندگیها و شرکتهای معتبر و شناخته شده مراجعه نمایید.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
ممنون از مقاله خوبتون