2. درب کابین و طبقه تلسکوپی آسانسور
دربهای آسانسور تلسکوپی، یکی دیگر از مجموعه تولیدات کارخانه تولید درب آسانسور اصفهان به نام درب آسانسور مارال بوده که از کیفیت، مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردار هستند. دربهای تلسکوپی نیز مانند دربهای سانترال از دو یا چند قطعه جدا از هم تشکیل شدهاند که به آنها لته گفته میشود. دربهای سانترال کاملاً از هر دو جهت باز میشوند و ورودی بزرگتری ایجاد میکنند در حالیکه در درهای تلسکوپی تنها یک لته باز میشود. این نوع دربها، نیز به صورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید میشوند که از مهمترین انواع دربهای آسانسور تلسکوپی که در کارخانه درب آسانسور مارال تولید میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- دربهای طبقه تلسکوپی دولته و سه لته با عرضهای ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ سانتیمتر
- دربهای کابین نیمه اتوماتیک تلسکوپی دولته با عرضهای ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰، ۱۲۰ و ۱۳۰ سانتیمتر
- دربهای کابین نیمه اتوماتیک تلسکوپی سه لته با عرضهای ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ سانتیمتر
- دربهای کابین تمام اتوماتیک تلسکوپی دولته با عرضهای ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰، ۱۲۰ و ۱۳۰ سانتیمتر
- دربهای کابین تمام اتوماتیک سه لته با عرضهای ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ سانتی متر
مزایای دربهای تلسکوپی آسانسور
دربهای تلسکوپی آسانسوری که در شرکت تولید درب آسانسور مارال تولید میشوند، از متریال و مواد با کیفیت و مرغوب ساخته شدهاند. از جمله مهمترین مزایای دربهای تلسکوپی آسانسور، میتوان موارد زیر را نام برد.
- نصب درهای تلسکوپی نسبت به انواع دیگر راحتتر بوده و برای پروژههایی که نیاز به سرعت عمل در ساخت و ساز دارند، گزینه مناسبی محسوب میشود.
- در مکانهایی که فضای محدودی برای نصب آسانسور دارند، استفاده از دربهای تلسکوپی میتواند مناسب باشد. به نحوی که فقط یک لایه در روی لایه دیگر قرار میگیرد و باز میشود؛ بنابراین ساختمانهایی که پاگرد و فضای بیرونی کمتری دارند، میتوانند از دربهای تلسکوپی استفاده کنند.
- جنس دربهای فلزی تلسکوپی آسانسور از آلومینیومهای سبک بوده که علاوه بر زیبایی در برابر مواد خورنده نیز مقاومت بالایی دارد.
- چون دربهای تلسکوپی، به صورت کشویی و فقط به یک سمت باز میشوند، بنابراین کاملاً روی هم قرار میگیرند و بین دربها درز و فاصلهای وجود نخواهد داشت.
- از آنجا که مکانیزم این دربها سادهتر بوده، نسبت به دربهای سانترال قیمت مقرون به صرفهتری دارند و سرویس و نگهداری آنها نیز هزینه کمتری در بر خواهد داشت.
- این دربها در مصرف برق صرفهجویی میکنند و چون تنها یک سمت در باز میشود، بنابراین صدای کمتری دارند و برای ساختمانهای مسکونی مناسب بوده و آرامش بیشتری را برای ساکنین ایجاد خواهند کرد.
انواع دربهای آسانسور از لحاظ مکانیزم
همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، کارخانه تولید کننده درب آسانسور مارال، انواع دربهای کابین و طبقات را به صورت نیمه اتوماتیک و اتوماتیک در دو مدل سانترال و تلسکوپی تولید میکند. پیش از آنکه در مورد نحوه مکانیزم باز شدن دربهای آسانسور توضیح دهیم، لازم است یادآوری کنیم که کلیه محصولات شرکت درب آسانسور مارال دارای سه سال گارانتی و ۱۰ سال ضمانت پس از فروش هستند و این امر خود نشان دهنده کیفیت بالا و مرغوبیت تولیدات کارخانه درب آسانسور است.
نحوه باز شدن دربهای آسانسور معمولاً به دو صورت تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک است که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.
درب آسانسور تمام اتوماتیک
هر آسانسوری از دو درب کابین و درب طبقه تشکیل شده است. در آسانسورهای تمام اتوماتیک هر دو درب اتوماتیک و بدون دخالت دست، به صورت خودکار باز و بسته میشوند. این دربها برای مکانهای پر تردد مثل بیمارستانها، ادارات دولتی و مجتمعهای تجاری بسیار مناسب است. این دربها به صورت خودکار و اتوماتیک به سرعت باز میشوند و اگر سرنشینان آسانسور وسیله یا چیزی در دست داشته باشند، برای باز کردن درب آسانسور دچار مشکل نخواهند شد.
درب آسانسور نیمه اتوماتیک
درب آسانسور نیمه اتوماتیک به این صورت است که درب داخلی یعنی کابین به صورت خودکار باز بسته میشود اما برای باز و بسته کردن درب طبقه باید از نیروی دست کمک بگیرید؛ یعنی درب طبقه آسانسور از نوع لولایی و درب کابین کشویی اتوماتیک است.
اگر به دنبال تولید کننده درب آسانسور ارزان که از گارانتی و خدمات پس از فروش، پشتیبانی قوی، تحویل به موقع، پاسخگویی به مشتریان و نیروی انسانی متخصص برخوردار باشد، هستید، میتوانید مجموعه درب آسانسور مارال را انتخاب کنید و ساختمانهای خود را با انواع آسانسورهای این مجموعه تجهیز نمایید.
درب آسانسور اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک؟
کارخانه درب آسانسور هر دو درب اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را تولید میکند تا کاربران با توجه به نیاز و فضای ساختمان، نوع مناسب را انتخاب کنند. به طور کلی برتری دربهای اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک را نسبت به همدیگر میتوان در موارد زیر خلاصه کرد.
- از آنجایی که باز و بسته شدن دربهای تمام اتوماتیک بدون دخالت دست انجام میگیرد، پس برای افرادی که سوار آسانسور میشوند راحتی بیشتری را به ارمغان میآورد.
- دربهای نیمه اتوماتیک به صورت لولایی هستند و بعد از باز شدن فضای زیادی از راهروی ساختمان را اشغال میکنند و این امر میتواند یکی از معضلات و مشکلات استفاده از دربهای نیمه اتوماتیک باشد.
- مکانیزم راحتتر و سادهتر دربهای نیمه اتوماتیک موجب شده است تا قیمت آنها در مقایسه با دربهای اتوماتیک ارزانتر باشد و افراد که به دنبال درب آسانسور ارزان هستند، میتوانند این گزینه را انتخاب کنند.
- سرویس دربهای نیمه اتوماتیک به دلیل اینکه مکانیزمی چندان پیچیدهای ندارد، راحتتر بوده و وقت و هزینه کمتری صرف آن خواهد شد.
- دربهای تمام اتوماتیک چون با سرعت بیشتری باز و بسته میشوند، در نتیجه افراد مدت زمان کمتری را برای انتظار سپری میکنند.